Het Polaroid Meisje

Piet Piraat is een jonge, knappe piraat. Hij is de enige achterkleinzoon van Karel Karolus Piraat, de meest befaamde zeerover uit de rijke geschiedenis van de piraterij. Met zijn schip De Scheve Schuit schuimt Piet Piraat de grote wateren af, op zoek naar avontuur. Onderweg komt hij heel wat piraatjes tegen, die hij maar wat graag meeneemt op zijn reis!

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Wilt u Piet Piraat boeken? De kapitein van de Scheve Schuit zingt voor uw publiek zijn grootste hits: het Piet Piraat-lied en Storm op zee. Tussendoor entertaint hij met spannende verhalen op onnavolgbare en interactieve wijze uw jonge piraatjes.

Top 3 specialiteiten:

  1. Kinderfeest
  2. Doop/Communie
  3. Stads-/Dorpsviering

Populairste hits volgens Spotify/Youtube:

  1. Piraten zijn niet bang
  2. Piet Piraat Lied
  3. Storm op zee

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • Bert en Ernie
  • Jokie en Jet
  • Clown Bassie

Kans op beschikbaarheid:

**** (4/5)

Aanvullende mogelijkheden:

Naast Piet Piraat zijn ook Berend Brokkenpap en Stien Struis te boeken voor een Meet & Greet. 

Basisoptreden houdt in:

1x 30 min. met een orkestband (tape)

Technische voorziening:

Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

Extra bijzonderheden:

Piet Piraat maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

 

 

 

 

Duur: .
Geluid: .

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in