Promodames

Promodames

Hostess Boeken vanaf € In overleg Aanvragen

Wij voorzien u van promodames tijdens:

Beurzen en congressen Salespromotie Standbemanning Bedrijfsfeesten en ontvangsten Discotheken Presentaties Modeshows/ Fotoshoots Gridgirls/ Umbrellagirls Flyerteams Uiteraard hebben wij al de nodige ervaring opgebouwd in de afgelopen jaren. Onze dames hebben reeds voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers gewerkt.

Wij beschikken over een groot bestand van dames in de leeftijd varierend van 18 tot 30. De meeste dames hostesses hebben HBO- of Universitaire achtergrond. Wij zijn landelijk actief en onze dames zijn uiteraard over het hele land inzetbaar. Tevens verzorgen wij representatieve dames voor salespromotie, standbemanning of promotiecampagnes waarbij representativiteit en enthousiasme heel belangrijk zijn!!

Al onze hostesses komen bij ons op een persoonlijk intake-gesprek. Onze hostesses hebben een vriendelijke uitstraling, zijn service verlenend en geven uw klanten en relaties een gastvrij gevoel. Tijdens de intakegesprekken bespreken wij de interesses van onze hostesses, hun achtergrond en werkervaring.

Tevens beschikken wij over digitale foto s van onze hostesses, kledingmaten en schoenmaten. Wij selecteren onze hostesses naar de wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

In samenwerking met onze opdrachtgevers bespreken wij de data van het evenement, de hoeveelheid benodigde hostesses en het profiel van deze dames. Tevens beschikken wij desgewenst over mantelpakjes, maar kunnen ook de kleding van de opdrachtgever dragen of speciale kleding laten maken. Tijdens het evenement zorgen wij voor coördinatie en begeleiding, zodat u al uw tijd kunt besteden aan zaken die voor u belangrijk zijn. Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact met ons opnemen

Duur: In overleg
Geluid: Niet van toepassing

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in