Ronnie Flex

Ronnie Flex

Zanger Boeken vanaf € 7.500,00 Aanvragen

Ronnie Flex boeken voor een optreden geeft garantie voor een avond vol entertainment. Begin 2014 bracht de rijzende ster samen met Mr. Polska zijn hitsingle 'Zusje' uit. Die werd in korte tijd bijna 3 miljoen keer bekeken. In 2015 bestormde Ronnie Flex samen met Lil' Kleine de hitlijsten met de single 'Drank & Drugs'. Het duo behaalde de nummer 1 positie in de Mega Top 40 en de iTunes single chart. Het nummer was zonder twijfel de meest spraakmakende single van 2015. Dat opende voor Ronnie Flex de deuren tot alle grote festivals in Europa, waar hij spectaculaire shows gaf. En hij geeft zich ook graag prijs op uw feest!

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Ronnie Flex treedt op met een vaste dj (mits beschikbaar): de bekende personality Monica Geuze. Tijdens de interactieve show komen al zijn grote hits voorbij.

Top 3 specialiteiten:

  1. Studentenfeest
  2. Tentfeest
  3. Festival

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

  1. Drank & Drugs
  2. Zusje
  3. Zeg dat niet

Kans op beschikbaarheid:

** (2/5)

Aanvullende mogelijkheden:

U kunt Ronnie Flex ook boeken met een live orkest en/of in combinatie met Lil’ Kleine.

Basisoptreden houdt in:

1x 30 min. in samenwerking met een dj.

Extra bijzonderheden:

Ronnie Flex maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

Referenties:

  • Ronnie Flex trad in 2015 op tijdens Lowlands
  • Zijn clips op Youtube worden ongekend vaak bekeken

 

 

 

 

Duur: .
Geluid: .

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in