Denny Braaf

Denny Braaf

Zanger Boeken vanaf € 995,00 Aanvragen

Denny Braaf is een artiest als geen ander. Met zijn charme en bovengemiddelde zangkwaliteiten weet hij keer op keer het publiek te bespelen. Ook uw publiek: dus boek Danny Braaf voor een avond vol herkenbare muziek!

 

Wat kunt u verwachten van het optreden?
Het repertoire van Denny Braaf is zeer breed. Hij zingt met het grootste gemak de bekendste hits van René Froger en Ricky Martin, maar ook van Tom Jones en Prince. Door dit brede repertoire is hij zeer breed inzetbaar op allerlei evenementen, groot of klein.

 

Top 3 specialiteiten:

  1. Studentenfeest
  2. Verjaardag
  3. Tentfeest

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

  1. Heel even
  2. Als je bij me bent
  3. Een blik van jou

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor een uitgebreid programma:

  • Mike Peterson
  • Danny Froger
  • Danny Nicolay

 

Kans op beschikbaarheid:
**** 4/5

De optredens van Denny Braaf zijn niet seizoensgebonden.

 

Basisoptreden houdt in:
1x 30 min. met een orkestband (tape).

 

Technische voorziening:
Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

 

Extra bijzonderheden:
Denny Braaf maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Wordt er een rider gehanteerd:
Ja

 

Indicatie te verwachten extra kosten:
€ 0-500.

 

Referenties:

  • In 2013 was Denny Braaf een veelbesproken deelnemer van het populaire SBS6 programma Bloed Zweet en Tranen

 

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Incl M-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in