Hazes Tribute Jeroen

Hazes Tribute Jeroen

Zanger Boeken vanaf € 875,00 Aanvragen

Al een aantal jaar vertolkt Jeroen met zijn Hazes Tribute de liedjes van André Hazes. Steeds weer blijkt dat zijn stemgeluid en uiterlijk toch wel héél veel op dat van zijn idool lijken. Door de vele optredens in cafés, zalen en partijen, is het nu wel duidelijk geworden: Jeroen is de beste Hazes-imitator van Nederland die u kunt boeken!

 

Wat kunt u verwachten van het optreden?
Doe uw ogen dicht en krijg kippenvel van het zo vergelijkbare stemgeluid van André Hazes. Doe ze open en zie die verbluffende gelijkenis. Jeroen heeft een spectaculair uitgebreid Hazes repertoire en is inzetbaar op de meest uiteenlopende evenementen, dus niet alleen Hazes-avonden.

 

Top 3 specialiteiten:

  1. Jubileum
  2. Nederlandstalige avond
  3. Tentfeest

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor een uitgebreid programma:

  • Django Wagner
  • Willem Barth
  • Frans Duijts

 

Kans op beschikbaarheid:
**** 4/5

De optredens van Jeroen zijn niet seizoensgebonden.

 

Aanvullende mogelijkheden:

  • Naast een Hazes Tribute is Jeroen ook te boeken als coverzanger, hij zingt dan liedjes van oa Django Wagner, Willem Barth en Frans Duijts.

 

Basisoptreden houdt in:
1x 30 min. met een orkestband (tape).

 

Technische voorziening:
Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

 

Extra bijzonderheden:
Jeroen maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Wordt er een rider gehanteerd:
Ja

 

Indicatie te verwachten extra kosten:
€ 0-500.

 

 

 

 

Duur: 1x 40 min
Geluid: Incl. M-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in