Alberto

Alberto

Artiest / Zanger Boeken vanaf € 995,00 Aanvragen

Dé carnavalskraker van 2015! Onno, mag ik je toyboy zijn?
Ruud de Wild, Edwin Evers, Omroep Brabant,  RTL Boulevard, Telegraaf, Shownieuws en vele anderen weten het zeker: "Onno, mag ik je toyboy zijn?" van zanger Alberto is dé carnavalskraker van 2015!

De videoclip van dit (burge)meesterlijke liedje werd in enkele dagen door meer dan een half miljoen mensen bekeken en gedeeld op de social media.

 

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Duur: 1x 15 min + Meet en Greet
Geluid: Incl. M-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in