Robert Kranenborg

Robert Kranenborg

Food and Drink Boeken vanaf € 4.500,00 Aanvragen

Culinair consultant en topkok Robert Kranenborg heeft in verscheidene sterrenrestaurants gekookt voor de groten der aarde. Als televisiekok is hij betrokken bij programma’s als Over de kook, Topchef en The Taste.

Michelin
Robert Kranenborg groeit op in het hotel-restaurant van zijn ouders en krijgt het horecavak zo met de paplepel ingegoten. Na de middelbare school volgt hij tien jaar praktijkopleidingen in Nederland en Frankrijk, veelal bij sterrenrestaurants. Na te hebben gewerkt in gerenommeerde restaurants in België en Frankrijk keert Kranenborg in 1987 terug in Nederland. Vervolgens kookt hij in diverse Nederlandse etablissementen die hij steevast een of meer Michelinsterren bezorgt: Corona in Den Haag, het prestigieuze Amstel Hotel in Amsterdam, Restaurant Vossius in Amsterdam en Le Cirque in Scheveningen.

Koken voor sterren
Door de jaren heen kookt Robert Kranenborg veelvuldig voor vorstelijke personen, filmsterren, wereldberoemde artiesten en captains of industry. In het seizoen 2011-2012 zwaait hij de culinaire scepter over (dinershow) Palazzo Amsterdam. Verder is hij voorzitter van de vakjury van de Nederlandse Bocuse d’Or. In 1991 heeft Kranenborg bovendien het boek Spelen met vuur: Kranenborg kookt vis gepubliceerd.

Robert Kranenborg deelt graag zijn kennis en ervaring. Hierdoor is bijvoorbeeld het televisieprogramma Topchef hem op het lijf geschreven maar bij presentaties en workshops in het land gaat hij vaak nog net iets verder!

 

Duur: In overleg
Geluid: Nvt

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in