OG3NE

OG3NE

Groep Boeken vanaf € 5.995,00 Aanvragen

Mooie meiden, zoete stemmen, geweldige harmonie. Dat krijgt u als u O’G3NE boekt. Als eerste groep ter wereld wint O'G3NE wint in 2014 het programma 'The Voice of Holland'. Sinds hun deelname aan deze populaire talentenshow schrijven de muzikale zusjes hit na hit op hun naam. U kunt O’G3NE boeken voor een adembenemend optreden!

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Tijdens het optreden van de drie meiden wordt uw publiek op een on-Nederlandse reis vol unieke meerstemmige zang meegenomen. Ballads en uptempo nummers worden in een speciaal O'G3NE-jasje gestoken. Laat u verrassen door hun talent!

Top 3 specialiteiten:

 1. Bedrijfsevenement
 2. Rotary Event
 3. Stads-/Dorpsviering

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

 1. Magic
 2. Clown
 3. Wings to fly

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor een uitgebreid programma:

 • Ruth Jacott
 • New Timeless
 • Re-Play

Kans op beschikbaarheid:
*** 3/5

De optredens van O'G3NE zijn niet seizoensgebonden, maar doordat zij veel in het theater optreden zijn zij in sommige periodes beperkt beschikbaar

Aanvullende mogelijkheden:

 • O'G3NE is te boeken met swingende Tape-act (30 min.), met de meer chique, rustige en sensuele Emotion-set (2x 15 min. of 1 x 30 min.) tijdens een mooi diner of gala, en natuurlijk met eigen Live Band tijdens een indrukwekkend mini-concert.

Basisoptreden houdt in:
1x 30 min. met een orkestband (tape). 

Technische voorziening:
Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

Extra bijzonderheden:

O'G3NE maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd: 

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

Referenties:

 • In 2014 wonnen zij overtuigend het succesvolle televisieprogramma The Voice of Holland
 • Ze traden in 2015 op tijdens de Vrienden van Amstel-concerten in Ahoy.
 • 2015 mochten zij afsluiten met een concertreeks in Ziggo Dome, met hun coach Marco Borsato tijdens de 11 Symphonica Concerten en 5 grote Kerstshows.

 

 

 

 

 

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Incl. M-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in