Dave Roelvink

Dave Roelvink

DJ Boeken vanaf € 1.775,00 Aanvragen

 

Dave Roelvink boeken voor een optreden? Dat kan! De zoon van zanger Dries werd bij het grote publiek in 2014 bekend. Hij werkte als model, maar bleek ook een prima dj. Hij verdiende ruimschoots zijn sporen en maakte in 2015 de stap naar het grote publiek. Inmiddels verzorgt hij vele opzwepende optredens in binnen- en buitenland.

 

Wat kunt u verwachten van het optreden?
De muziekstijl van Dave Roelvink is Eclectic, Moombahton en Bubbling. Met zijn vaste vocalist zorgt Dave dat de dansvloer elke minuut is gevuld!

 

Top 3 specialiteiten:

  1. Sweet 16
  2. Tentfeest
  3. Schoolfeest/ Eindexamenfeest

 

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • Dries Roelvink
  • Danny Froger
  • Lil’ Kleine

 

Kans op beschikbaarheid:
*** 3/5
Dave Roelvink treedt vooral in de zomer veel op tijdens festivals in binnen- en buitenland. Dan is de kans op beschikbaarheid beperkter.

 

Aanvullende mogelijkheden:
Regel een meet & greet tijdens het optreden en laat uw publiek Dave ontmoeten! Dit kan wel de duur van het dj-optreden verkorten, afhankelijk van de afspraken.

 

Basisoptreden houdt in:
1x 60 min.

 

Technische voorziening:
De gage is exclusief techniek.

 

Extra bijzonderheden:
Dave Roelvink maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Wordt er een rider gehanteerd:
Ja

 

Indicatie te verwachten extra kosten:
€ 0-500.

 

Referenties:

  • Dave treedt regelmatig op in het buitenland, vooral voor Nederlandse jongeren die op vakantie zijn
  • Dave deed mee aan diverse tv-programma’s, waaronder Sterren Springen
  • Met zijn vader Dries Roelvink had Dave een realityserie

 

 

 

 

Duur: -
Geluid: -

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in