Rene Froger

Rene Froger

Zanger Boeken vanaf Op aanvraag Aanvragen

Eén van Nederlands grootste zangers: René Froger. Hij staat al jaren aan de top en zijn optreden staat bol van grote Nederlands- en Engelstalige hits die hij in zijn succesvolle carrière scoorde. In 2003 bedacht hij bovendien de succesformatie De Toppers, waarmee hij al tientallen uitverkochte concerten in de Amsterdam ArenA beleefde.

Tijdens zijn optreden wordt René Froger natuurlijk begeleid door zijn fantastische Frogettes. Samen presenteren de topartiesten de grootste hits van René. Van Een eigen huis naar Just say hello en door naar de smartlap Daar sta je dan.

René Froger is beperkt beschikbaar voor openbare evenementen.

Aanvullende mogelijkheden:

U kunt René Froger ook boeken met zijn eigen live orkest.

Extra bijzonderheden:

René Froger maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. 

Duur: 1x 30/40 minuten (tape)
Geluid: Incl. M-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in