Emile Ratelband

Emile Ratelband

Presentator / TV Personality Boeken vanaf € Op aanvraag Aanvragen

Emile is een entertrainer persoonlijke ontwikkeling, dat wil zeggen dat hij traint en entertaint, is de oprichter van Ratelband Research Institute en Ratelband Foundation. Tevens auteur van 12 boeken over persoonlijke ontwikkeling, beter zaken doen en spreken in het openbaar. Hij heeft NLP (Neuro-linguistisch programmeren) naar Europa gebracht in 1987 en verder ontwikkeld wat uiteindelijk resulteerde in body LOGICS 

Van huis uit is hij bakker, maar ook fashion retailer, reisleider, fastfood ondernemer, pannenkoekenbakker, onroerend goed ontwikkelaar en politicus, en met zijn avontuur om 'poffertjes' naar de VS te brengen, begon het eerste deel van zijn scholing.

Door een persoonlijk faillissement in de VS was hij op zichzelf aangewezen (1986), wat resulteerde in zijn contact met Tony Robbins. Tony leerde hem zes maanden dag en nacht de leer in NLP, hij schreef zijn eerste boek maar kon geen uitgever vinden en publiceerde het boek zelf (250.000 exemplaren). Hij schreef Tsjakkaa in 1995 (325.000 kopieën) en was de eerste public speaker in Nederland. Ook had hij zijn eigen TV-show in Duitsland "Tsajkkaa Du Schafft es". En verscheen hij met zijn One hour garantuee therapy op tv in Europa, USA, China, Dubai en Rusland

Emile is beschikbaar om te spreken voor het bedrijfsleven tevens uitermate geschikt voor overheid,- zorg instellingen, scholen en voor privé advisering en bemiddeling, zakelijke presentaties, productpresentaties en dagvoorzitterschap !

Duur: In overleg
Geluid: Via aanwezige installatie

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in