Panna Toernooi

Panna Toernooi

Speeltoestel Boeken vanaf € in overleg Aanvragen

Panna is een razendsnelle vorm van straatvoetbal waarbij het poorten van je tegenstander het ultieme doel is. Maar Panna Knock Out is meer dan ‘scoren door poorten’ alleen. Door partnerships met buurtverenigingen, opleidingen, communities en een internationale competitie is Panna Knock Out dé manier, om met relatief weinig middelen maximaal te scoren. Het bevordert sociale cohesie, actieve levensstijl, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke participatie. Scoren in alle opzichten dus. Panna is  ontwikkeld door jongeren in de grote steden van Nederland. Zij speelden panna op het plein in hun wijk. Sinds 2003 organiseert Panna Knock Out toernooien in de wijken en het Nederlands kampioenschap Panna Knock Out als jaarlijkse finale. Inmiddels zie je ook in andere landen de jongen en meiden goochelen met de bal. Door vele buitenlandse optredens van Panna Knock Out en partnerships met internationale partijen kunnen zij ook meedoen aan de toernooien. Daarmee plaatsen zij zich voor een finale met inmiddels internationale allure.

 

Entertainia biedt met het geregistreerde woord- en beeldmerk Panna Knock Out ™ een breed dienstenpakket aan bestaande uit:

  • Toernooien, volledig verzorgde pannatoernooien inclusief alle benodigde materialen, de wedstrijdorganisatie, scheidsrechters, een DJ en een Master of Ceremonie.
  • Freestyle Shows & demonstraties. Optredens van de beste straatvoetballers van Nederland en de rest van de wereld.

Duur: In overleg
Geluid: Niet van toepassing

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in