Voetbaljongleur

Voetbaljongleur

Jongleur en Messenwerper Boeken vanaf € 450,00 Aanvragen

Met een spannende act op swingende muziek en met humor pakt hij zijn publiek in met een combinatie van topvoetbal en circus. Deze act is zo bijzonder stijlvol en technisch van zeer hoog niveau dat zelfs een stadion vol supporters er stil van wordt....

Erik jongleert wereldwijd met vijf voetballen tijdens een gala diner in een chique zaal en de volgende dag net zo makkelijk op de middenstip van een uitverkocht stadion. Hij vertoont hem ook in de voetbalkantine tijdens het jubileumfeest, bij een bedrijfsactiviteit, Sinterklaas feest op een beurs of een privé aangelegenheid. 
Hij doet openings acts, jongleer- en hooghoud trainingen en is Ceremonie Meester voor uw feest.

Duur: In overleg
Geluid: Niet van toepassing

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in