Harm Jan de BBQ man

Harm Jan de BBQ man

Food and Drink Boeken vanaf € In overleg Aanvragen

Harm Jan ‘de Barbecueman’ Bloem. Hij braait al meer dan vijfentwintig jaar over de hele wereld. Hij was jurylid bij de Jack Daniels Wereldkampioenschappen Barbecue in Lynchburg, treedt op als BBQMan bij televisieprogramma’s van RTL4 en wordt ingehuurd als pitmaster door bekende restaurants.

Een Barbecue met Harm Jan is een belevenis, vol passie vertelt hij de meest prachtige verhalen, terwijl u geniet van het heerlijkste vlees. Uiteraard is het ook mogelijk om een workshop te krijgen, ideaal voor herenzittingen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten.

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.  

Duur: In overleg
Geluid: Niet van toepassing

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in