Sushidames

Sushidames

Food and Drink Boeken vanaf € In overleg Aanvragen

Volgens de Japanners moet eten alle zintuigen bevredigen. Daarom is het erg belangrijk dat de met zorg bereidde Sushi ook met evenveel zorg wordt gepresenteerd. Onze sushiqueens zijn mobiel en geven uw gasten en de sushi de aandacht die het verdient . Geen ellenlange rijen voor uw sushibar, maar de persoonlijke aandacht die uw gasten zal bijblijven. Onze aantrekkelijke sushiqueens  zijn gekleed in stoere Samurai pakken en schenken voorafgaande aan de sushi een koude, subtiele Sake ( traditionele Japanse drank van gefermenteerde rijst). Hierna heeft men de keuze uit de aantrekkelijk geschikte sushi die onze sushiqueens met zich meedragen. Zij stellen voor u een bordje sushi samen naar uw keuze. Daarbij krijgt men wat gari ( plakjes ingemaakte gember )om het gehemelte tussen de verschillende sushi's te neutraliseren, wat wasabi-mayonaise (Japanse Mierikswortel) en koikuchi shoyu ( zware sojasaus) om de sushi in te dopen. 

Onze sushiqueens serveren;

Nigiri Sushi ( belegde rijstsushi) met zalm, tonijn en garnaal.

Hosomaki-zushi ( dunne sushirol) met komkommer, bosui, paprika, eirol ,pompoen, takuan, surimi, zalm en tonijn.

Futomaki-zushi ( dikke sushirol) met; zalm, bosui,komkommer, wasabi mayonaise./ Tonijn, paprika, bieslook en komkommer. /Hollandse garnalen, bieslook en komkommer.

Urumaki-zushi ( binnendstebuiten sushirollen oftewel California Rol) met; crabsalade, komkommer, bosui, zwart sesamzaad. / Kreeftsalade, komkommer, bieslook, katenspek en tuinkers. /Tonijnsalade, bieslook, komkommer, pistachenootjes./ Kingcrab, avocado, japanse mayonaise.

Duur: In overleg
Geluid: Niet van toepassing

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in