Gooische Prijzen Show

Gooische Prijzen Show

Groep Boeken vanaf € Op aanvraag Aanvragen

Het Gooische leven en de bijbehorende luxe producten en glamour weetjes! Het komt allemaal voorbij in de Gooische Prijzen Show. Elke lady krijgt een stemkastje waarmee multiple-choice-vragen, hoger of lager vragen, waar of niet waar vragen mee beantwoord moeten worden. Of vragen waarbij een juist getal geantwoord moet worden. Niet alleen het juiste antwoord maar ook de snelheid waarmee je je antwoorden indrukt gaat bepalen wie er met de prijzen vandoor gaat.

De kans dat jij iets wint is heel groot want er zijn heel veel prijzen en leuke gadgets. 

De Gooische Prijzen Show is perfect voor bedrijfsfeesten en dameszittingen, de show, en dan natuurlijk ook de vragen kunnen helemaal worden afgestemd op de bezoekers.

De show is incl. decor, zanger, presentator, geluid, licht en vele prijzen.

Duur: 3 uur
Geluid: Incl. Geluid, decor en licht

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in