Lil' Kleine

Lil' Kleine

Boeken vanaf Op aanvraag Aanvragen

Een actuele rapper boeken? Dan zegt u Lil' Kleine! De afgelopen jaren kwam de carrière van deze rapper in een stroomversnelling. In de zomer van 2015 had hij samen met Ronnie Flex een hit met het liedje 'Drank & Drugs'. Met zijn immens grote schare fans en groeiend aantal optredens heeft Lil’ Kleine zijn plek binnen de Nederlands hiphopscene veroverd. Hij zal uw publiek met zijn scherpe teksten en vlotte Amsterdamse tongval dan ook zeker verbazen.

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Zijn vele succesvolle samenwerkingen met onder andere Ronnie Flex en Keizer hebben Lil’ Kleine een arsenaal aan hits opgeleverd. Hij brengt deze op ongeëvenaarde wijze tijdens zijn show, ondersteund door een dj.

Top 3 specialiteiten:

  1. Sweet 16
  2. Schoolfeest
  3. Tentfeest

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

  1. Zeg dat niet
  2. Drank & Drugs
  3. Verliefd op je moeder

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • Ronnie Flex
  • Lange Frans
  • Keizer

Kans op beschikbaarheid:

** (2/5)

Aangezien Lil’ Kleine ook onderdeel uitmaakt van de formatie Giocatori is zijn beschikbaarheid beperkt. Wel doet hij meerdere shows per dag.

Aanvullende mogelijkheden:

U kunt Lil’ Kleine ook boeken in combinatie met Ronnie Flex.

Basisoptreden houdt in:

1x 30 min. met een dj.

Extra bijzonderheden:

Lil’ Kleine maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

Referenties:

  • In 2015 had Lil’ Kleine samen met Ronnie Flex een nummer 1 hit met het nummer 'Drank & Drugs'

 

 

 

 

 

Duur: -
Geluid: -

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in