Otto Lagerfett

Otto Lagerfett

Zanger Boeken vanaf € 995,00 Aanvragen

Schlager Koning Otto Lagerfett gaat in stijl naar elk optreden: u kunt hem nauwelijks onderscheiden van zijn oudere broer Karl Lagerfeld (de bekende Duitse designer). Boek Schlager Koning Otto voor elk feest waar gezelligheid gewenst is. Met de beruchte oktoberfeesten voorop. Hits als 'Ein Festival der Liebe', 'Du', 'Fiesta Mexicana', 'Griechesche Wein' en 'Marie, der letze tanz ist nur für dich', bewijzen waarom Otto in Duitsland niet meer normaal over straat kan.

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Laat uw publiek meezingen met de grote hits: stilstaan is geen optie. Ofwel: het boeken van Otto garandeert een feest in optima forma. En uiteraard zingt Schlager Koning Otto alles live!

Top 3 specialiteiten:

  1. Bedrijfsevenement
  2. Nederlandstalige avond
  3. Oktoberfeest

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

  1. Du
  2. Fieste Mexicana
  3. Ein Festival der Liebe

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • Danny Froger
  • Django Wagner
  • Rene Schuurmans

Kans op beschikbaarheid:

**** (4/5) 

Basisoptreden houdt in:

1x 30 min.  (tape).

Technische voorziening:

Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.


Extra bijzonderheden:

Schlager Koning Otto maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

 

 

 

Duur: 1x 30 min
Geluid: Incl. M-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in