Dj Kit-T

Dj Kit-T

DJ Boeken vanaf € 750,00 Aanvragen

DJ Kit-T heeft maar één grote passie: muziek! Ze gaf er zelfs haar carrière als advocaat voor op. Geen wonder dat ze nu zo succesvol is: het publiek voelt en ziet die passie tijdens elk optreden. Het geeft DJ Kit-T een indrukwekkende staat van dienst: ze draait al meer dan tien jaar in clubs en op festivals in binnen- en buitenland. Ook treedt zij veelvuldig op tijdens corporate evenementen en op privéfeesten.

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Een mix van opzwepende uplifting house en loungemuziek. Maar ook allround is mogelijk. Wilt u de handjes in de lucht? Of zoekt u juist meer achtergrondmuziek? Dj Kit-T is inzetbaar op elk evenement en staat garant voor kwaliteit.

Top 3 specialiteiten:

  1. Bedrijfsfeesten
  2. Productlanceringen
  3. Bruiloften

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • Dj Eno-C
  • Miss Faith
  • Susanne Alt

Kans op beschikbaarheid:

**** (4/5)

Aanvullende mogelijkheden:

DJ Kit-T werkt veelvuldig samen met zowel vocalisten (Mavis Aqua, Lorren) als muzikanten van hoog niveau (saxofonist Hans Dulfer, Susanne Alt en pianist Jan Vayne). Ook de combinatie met violiste Daniëlle van Berkom is zeer succesvol. Daarnaast maakt zij samen met female dj Eno-C deel uit van het duo Double Dutch. Samen treden zij op in binnen- en buitenland.

Basisoptreden houdt in:

2 x 60 min.

Extra bijzonderheden:

DJ Kit-T maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

Referenties:

  • Optredens in binnen- en buitenland.
  • Meerdere samenwerkingen met topmuzikanten als violisten en pianisten.
  • Dj Kit-T wordt veelvuldig ingezet bij productlanceringen, relatiemarketingevents en personeelsfeesten.

 

Duur: -
Geluid: -

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in