Seré

Seré

DJ Boeken vanaf € 750,00 Aanvragen

De vuurrode voormalige blondine staat bekend als levensgenieter, leeft in zesde versnelling als dj, producer, promotor, kunstenares, bonne vivante en fashionista.

Na een studie economie en een baan als marketing en communicatie specialist bij een grote Nederlands bank, is haar rechter hersenhelft de afgelopen paar jaar met een redelijke inhaalslag bezig. Creativiteit en liefde voor muziek kregen een steeds belangrijkere plaats in haar leven. Alle puzzelstukjes vielen uiteindelijk op hun plek  in 2011 en in  2012 haar fulltime baan opgezegd om haar droom te leven als fulltime DJ/Producer.

Seré is gespecialiseerd in wat zij " Sunshine House " noemt. Een mix van groovy Deep House , Funkalicious Tech House en sexy House muziek met een snufje disco en een vleugje soul. Haar sets zijn een muzikale reis waar oud en nieuw elkaar ontmoeten door haar voorliefde voor house muziek met verwijzingen naar de 70 's, 80's en 90's.

Muziekgenre

Deep House, Tech House, House, Disco House, Soulful House, Club, Dance,

Commercial, Lounge, Trance

Muziek specialiteit

Sunshine House: een mix van groovy baslijnen, zang en melodie.

Referenties

Victoria Warehouse (Manchester, VK), [t] shirt (Constanta, Romanie), TSL (Miami, US), Beachclub Vroeger (Bloemendaal), Beachclub Bliss (Scheveningen), Panama, Harbour Club, Skylounge, Club NL, Tunes Bar (Amsterdam) en meer.

Drie edities van S2S Festival (VK), Summer Energy Festival, Amsterdam Dance Event, Miami Music Week, Gay Pride Amsterdam, Vogue Fashions Night Out (NL), Festifoort Festival.

Pioneer, ING, ICI PARIS, Danone, Media Markt, Gassan Diamonds, Superdry, KPMG en meer.

Duur: vanaf 2 uur
Geluid: Volgens rider

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in