DJ Eno-C

DJ Eno-C

DJ Boeken vanaf € 750,00 Aanvragen

"Beauty is in the eye of the beholder".

Wanneer de beeldschone Eno-C in de Dj-Booth stapt is iedereen het er over eens: zij is zowel een plezier voor het oog als voor het oor. De Nederlandse was een wereldwijd succesvol model en groeide uit tot een publiekslieveling in de internationale housewereld. Na haar klassieke en moderne dansopleiding werd de jonge Nathalie gespot door een modelscout en won zij direct een grote modellenwedstrijd. Ze werkte 10 jaar voor vele grote merken als Versace, Gucci en Escada, maar tijdens haar modellencarrière ontdekte ze haar liefde voor de housemuziek. Wat begon met het kopen van wat tracks, resulteerde als snel in een carrière als skillvolle DJ Eno-C, die u kunt boeken voor een spetterende avond!

Wat kunt u verwachten van het optreden?
Haar 2001 mix compilatie met de veelzeggende titel "Progressive Dance Mix with an exotic Twist" was veelgevraagd en een instant succes. Wereldwijd gesteund door clubbers, promotors en club eigenaren heeft dit dan ook geleid tot vele boekingen van DJ Eno-C over de hele wereld.

Muziekgenre
Groovy sexy housemuziek met een progressive twist. Dance, Deep House, Tech House, House, Lounge, Club, Commercieel en Allround.

Top 3 specialiteiten:

  1. Bedrijfsevenement
  2. Club (avond)
  3. Huwelijk

 Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • DamesDraaienDoor
  • DJ Kit-T
  • 538 Drive in show

Kans op beschikbaarheid:

Gehele jaar inzetbaar, waarbij de periodes april, mei, juni, september, oktober en december extra druk zijn.

Aanvullende mogelijkheden:

DJ Eno-C kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere dj’s en muzikanten. Op deze wijze kunnen zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden. Denk hierbij aan o.a.: sax, viool, piano, percussie, trompet en vocaal.

Basisoptreden houdt in:
2 x 60 min. Extra uren op aanvraag, maar zeker mogelijk.

De gage is exclusief techniek.

Extra bijzonderheden:

DJ Eno-C maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500. Dit zijn de kosten voor de DJ Booth en techniek indien deze niet op locatie aanwezig zijn.

Referenties:

  • Corporate events in binnen – en buitenland
  • Festivals en clubs in binnen- en buitenland
  • Beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea
  • Introducties, after diner shows, bruiloften, sportevents

 

 

Duur: In overleg
Geluid: Volgens Rider

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in