Ewa

Ewa

Boeken vanaf € 475,00 Aanvragen

Ewa is niet een standaard violiste. Haar stijl is het best te omschrijven alsof elke noot die ze aanslaat haar laatste kan zijn. Zij begon op haar 6e met spelen op de piano. 2 jaar later stapte ze over naar de viool, waarvoor zij een studie volgde aan de Chopin School of Music in Polen. Ze studeerde glansrijk af in 2000, naast haar studie aan het Cracow instituut waar zij kunst studeerde. Naast deze opleidingen heeft zij ook een studie Drama en TV afgerond in 2002.

Ewa heeft veel ervaring opgedaan in het Internationale circuit, waarbij ze als soliste en in diverse orkesten speelde.  Haar natuurlijke talent voor improvisatie kwam nadat ze naar Amsterdam verhuisde om daar met zeer uitleenlopende muzikanten te gaan optreden. Haar improvisatie talent maakt haar zeer breed inzetbaar; van orkest tot combinaties met dj’s. In diverse clubs en op grote festivals speelde zij reeds samen met gerenommeerde DJ’s.

In 2008 startte zij een samenwerking met Bassculture waarmee zij als vaste violiste optrad met de DJ’s op grote festivals zoals Fusion Festival en Amsterdam Roots Festival. Met Loonaloop is zij in 2010 gaan toeren door heel Europa. Tevens was zij gast violiste voor bekende radioprogramma’s.

Een ding is zeker; Ewa heeft haar laatste noten nog niet gespeeld...

Referenties

The Glastonbury Festival (UK), Green Gathering (UK), Dance Valley (NL), World Bodypainting Festival (AT), Rock for People (CZ), Ruigoord Trance Festival (NL), La Baladin Festival (IT). Pinkpop Festival (NL),  Gailklang Festival (AT) en meer.

Daarnaast verschillende privé feesten en corporate events over de gehele wereld.

Duur: Vanaf 2 uur
Geluid: Volgens rider

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in