Lorrèn

Lorrèn

Zangeres Boeken vanaf € 575,00 Aanvragen

Op zoek naar een muzikaal talent? Boek dan zangeres Lorrèn. Met haar charme, rauwe randjes en een melancholieke ondertoon brengt ze soul en popmuziek, die je herkent van artiesten als Selah Sue, Adele, Corinne Bailey Rae en Amy Winehouse. Al op jonge leeftijd had Lorrèn het muziekvirus te pakken en na haar deelname aan het Junior Songfestival in 2004 wist ze waar ze thuishoort: op het podium! In de jaren daarna deelde ze dat podium met Ntjam Rosie, Ruben Hein, Sabrina Starke en Al di Meola in de North Sea Jazz Club. Ook betoverde ze het publiek van The Sugarfactory, Jazz Festival Delft en de Amsterdam ArenA. Ze is bovendien al twee jaar het gezicht van het collectief 'Wicked Jazz Sounds'.
 
Wat kunt u verwachten van het optreden?
Zangeres Lorrèn is een actieve, getalenteerde vocaliste die solo uw gasten betovert, maar ook samen met een DJ een geweldige show neerzet. 

Top 3 specialiteiten:

  1. Festival
  2. Bedrijfsevenement
  3. Beurs

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • MAI
  • Sarah Fall
  • Renee Kouwenhoven

Kans op beschikbaarheid:

Gehele jaar inzetbaar, waarbij de periodes april, mei, juni, september, oktober en december extra druk zijn.

Aanvullende mogelijkheden:
Lorren kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere dj’s en muzikanten. Op deze wijze kunnen zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden. Denk hierbij aan o.a.: sax, viool, piano, percussie, trompet en vocaal.

Basisoptreden houdt in:
Maximaal 80 minuten aan sets binnen 3 uur. Extra uren op aanvraag, maar zeker mogelijk.

De gage is exclusief techniek.

Extra bijzonderheden:

Lorren maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500. Dit zijn de kosten voor techniek en geluid indien deze niet op locatie aanwezig zijn.

Referenties:

  • Corporate events in binnen – en buitenland
  • Festivals en clubs in binnen- en buitenland
  • Beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea

Duur: Diverse sets binnen 3 uur
Geluid: Volgens rider

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in