Nikki Milou

Nikki Milou

Zangeres Boeken vanaf € 475,00 Aanvragen

Nikki Milou heeft gestudeerd aan het Conservatorium op de afdeling

Popacademie in Enschede. Na haar 3e plaats bij de veelbekeken TV talentenshow  "The Next Poptalent"  begon het balletje qua optredens te rollen. Met behulp van Eric van Tijn zijn haar kwaliteiten verder aangescherpt met als beloning diverse optredens in de studio. En toen meer artiesten en DJ's uit het Dance genre haar vroegen met hen op te treden, is ze zich gaan specialiseren in deze richting. 

Wanneer zij optreed ziet iedereen haar intens genieten, waarbij ze niet nalaat haar tikkeltje eigenwijze en gekke kant te tonen. Op het podium is alles erop gericht te zorgen dat de gasten een te gekke avond hebben.

Haar enthousiasme en brede muziekstijl zorgen ervoor dat de juiste snaren geraakt worden. Daarbij zal haar unieke hese stem zorgen voor een onderscheidend punt tov vele andere vocalistes .

Duur: Vanaf 2 uur
Geluid: Volgens rider

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in