Wytske Kenemans

Wytske Kenemans

Presentatrice Boeken vanaf € 1.450,00 Aanvragen

Presentatrice, radio dj en voiceover Wytske Kenemans begon met presenteren toen ze ‘per ongeluk’ werd aangenomen om belspelletjes te presenteren. Door haar losse, vrolijke en grappige manier van presenteren werd ze snel ontdekt en presenteert ze sindsdien onder andere programma’s voor RTL, SBS6 en Jetix als SnowMagazine, Nederlanders in Ontwikkeling, de Sinterklaasmusical, Wipeout! en het Kerstjournaal.

Momenteel presenteert zij diverse veelbekeken TV programma's zoals Housevision en het wijnprogramma Vino. Reizen is haar passie dus programma’s presenteren én wat van de wereld zien op hetzelfde moment was voor haar de ideale combinatie.

In 2005 werd ze gevraagd als co-host van dj Jurgen in het radioprogramma ‘Wake Up Fresh’ op Fresh FM, waar ze een Radiobitch-award voor ontving.

Van kleins af aan was het al een droom ooit zelf te presenteren op radio. Radio én televisie, mooier kon het niet.

Voor het programma Wipeout! reisde Wytske 3 keer voor langere periode naar Buenos Aires, Argentinië. Ze werd verliefd op de stad van de tango en steaks en is er gaan wonen om Spaans te leren. De Amsterdamse is terug op Nederlandse bodem, presenteert op Fresh FM, is voiceover voor Disney tot Microsoft en is te boeken voor alle soorten presentaties. Op het podium voelt ze zich thuis en maakt van elke bijeenkomst een bijzondere happening. Van het presenteren voor bedrijven die jaarcijfers tonen tot het introduceren van nieuwe producten. Maar ook presentaties voor bv Herenzittingen en (Corporate) Events waar zij het ideale cement is tussen de stenen en het geheel op een professionele  manier aan elkaar weet te praten.

 

Duur: Vanaf 2 uur
Geluid: Volgens rider

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in