John West

John West

Zanger Boeken vanaf € 3.295,00 Aanvragen

John West heeft de afgelopen jaren bewezen een vaste waarde te zijn op de Nederlandse podia. Met hits als 'Jouw Blik', 'Lekkerding' (tevens lijflied van het Nederlandse dameselftal handbal tijdens het WK 2019) en diverse nummers met goede vriend en collega Lange Frans weet hij telkens weer zijn fans te verrassen. In 2012 heeft hij 3 dagen opgetreden bij het grootste meezingfeest (ruim 200.000 mensen) van het jaar, namelijk 'Toppers in Concert'. Begin 2015 deed hij mee aan het door SBS6 uitgezonden Tv Programma “Bloed Zweet & Tranen” waar hij het uiteindelijk tot de finale schopte. 

John onderscheidt zich als zanger door het repertoire dat hij zingt en de zekere stijl en klasse die hij heeft. Zijn herkenbare stem maakt dat zijn fanschare nog steeds blijft groeien. 

 

Duur: 1x 30 minuten (tape)
Geluid: Incl. A/M-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in