John West

John West

Zanger Boeken vanaf € 2.295,00 Aanvragen

Na diversen singles te hebben uitgebracht in het nederpop genre. Sloeg John West in 2010 een andere weg in door in samenwerking met Manfred Jongenelis te gaan werken aan een nieuwe single. Na een tijdje kwam de ongekende kroegenhit “Jouw Blik Jouw Stem” uit en dit betekende een definitieve doorbraak voor John West. Door dit liedje komt hij tot de dag van vandaag nog steeds in plaatsen waar hij het bestaan niet vanaf wist.

Na diversen singles stond er iets heel groots voor de deur, hij kreeg samen met een paar collega’s de kans om op te treden bij het grootste meezingfeest van het jaar namelijk“Toppers in concert 2012″, 3 dagen lang in een uitverkochte “Arena”, voor ruim 200.000 mensen heeft hij in 3 dagen tijd opgetreden.

Begin 2015 deed hij mee aan het door SBS6 uitgezonden Tv Programma “Bloed Zweet & Tranen” waar hij het uiteindelijk tot de finale schopte.

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Incl M-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in