Abba Gold

Abba Gold

Groep Boeken vanaf € 4.950,00 Aanvragen

ABBA Gold, they are still the very best tribute to Abba!

Het succesverhaal ABBA is het meest legendarische dat de muziekgeschiedenis heeft voortgebracht. Een eindeloos lange rij fantastische liedjes zorgde voor een legendarische status die de Zweedse popgroep tot op de dag van vandaag ongenaakbaar maakt. Alle ABBA-hits in een wervelende show zegt u? Dat kan dankzij ABBA Gold! De gekende tributeband uit de UK neemt op een fantastische manier het repertoire onder de loep en brengt het in weergaloze ABBA-stijl. Meer dan 20 jaar touren ze doorheen Europa en zijn meermaals uitgeroepen tot “Best Tribute to ABBA”.

Publiekstrekker en Eyecatcher !

ABBA Gold is live, zowel muzikaal als vocaal, outstanding! De typische sound en muzikale kunstjes zijn bepalend geweest bij het samenstellen van deze spectaculaire show! De groep is steeds trouw gebleven aan alles wat ABBA groot gemaakt heeft. Ook de outfits en de podiumsetting doen ons denken aan de legendarische ABBA-shows. Wanneer ABBA Gold “Dancing Queen” inzet schuift het publiek spontaan de stoelen aan de kant en vormt het één dansende massa voor het podium. ABBA Gold is een publiekstrekker, een eyecatcher…. zowel voor de affiche als tijdens het event of festival zelf. Ruim 80% van hun optredens in Europa zijn op voorhand uitverkocht.

Duur: 1 x 90 of 2 x 75 of 3 x 45
Geluid: Incl. set tot ongeveer 300 personen

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in