2 brothers on the 4th floor

2 brothers on the 4th floor

Groep Boeken vanaf € 4.475,00 Aanvragen

De immens populaire groep 2 Brothers on the 4th floor scoorde in de jaren '90 de ene top 10 hit na de andere, in Nederland én in de rest van Europa. De eerste single ‘Never Alone’ brak in 1993 alle records en opvolger ‘Dreams’ behaalde in Nederland de nummer 1 positie. Na deze gouden start scoorde de groep internationale hits met singles als ‘Let Me Be Free’, ‘Come Take My Hand' en 'Fairytales’. De afgelopen jaren zijn ze, dankzij de populariteit van Nineties evenementen, weer helemaal terug en treden zij meer op dan ooit tevoren. Boeken dus! 2 Brothers on the 4th Floor feat. Des’ray & D-Rock is te boeken met een spetterende show. Hierin komen alle Top 10 hits nog één keer voorbij, met Des’Ray als zangeres van de groep en D-Rock als de onnavolgbare rapper.

Extra bijzonderheden:

2 Brothers on the 4th Floor maken gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Incl. M-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in