3j's

3j's

Groep Boeken vanaf € 6.995,00 Aanvragen

Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte vormen samen de Volendamse groep 3J’s. De drie vrienden worden landelijk bekend als ze te zien zijn in de realityserie 'De Zomer Voorbij', met Jan Smit in de hoofdrol. Vanaf 2002 gaat het trio door het leven als de 3J’s en wint in 2007 een Zilveren Harp. U kunt de 3JS via ons boeken voor een weergaloos optreden!

 

Wat kunt u verwachten van het optreden?
De 3JS verzorgen een spetterende semi-live show, met Jaap Kwakman op gitaar en Jaap de Witte en Jan Dulles als zanger. In sommige liedjes speelt Jan Dulles ook op de mondharmonica. Kortom, boek nu deze enerverende show van de 3JS die op vele evenementen al zijn succes heeft bewezen.

 

Top 3 specialiteiten:

 1. Jubileum
 2. Kermis
 3. Stad/Dorpsviering

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

 1. Wiegelied
 2. Waterensen
 3. Wat is dromen

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

 • Nielson
 • Nick en Simon
 • The Originals

 

Kans op beschikbaarheid:
**** 3/5

De optredens van de de 3J’s zijn niet seizoensgebonden, maar aangezien ze in bepaalde periodes in het theater optreden zijn ze soms moeilijker te boeken.

 

Aanvullende mogelijkheden:

 • De 3J’s kunnen ook met een live band geboekt worden voor een uitgebreidere show

 

Basisoptreden houdt in:
1x 30 min. live met zang en tweemaal  gitaar, ondersteund met een orkestband

 

Technische voorziening:

Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

 

Extra bijzonderheden:
De 3J’s maken gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Wordt er een rider gehanteerd:
Ja

 

Indicatie te verwachten extra kosten:
€ 0-500.

 

Referenties:

 • De 3J’s zijn al jaren een vaste waarde bij onder andere de Vrienden van Amstel Live
 • Rond de kerstperiode verzorgen de 3J’s vaak een aantal kerstconcerten in het theater

 

 

 

 

 

Duur: 1x 30 Min.
Geluid: Incl. M-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in