Broederliefde

Broederliefde

Groep Boeken vanaf Op aanvraag Aanvragen

Met het releasen van songs via social media begon Broederliefde aan een enorme sprint. Niet alleen in Rotterdam, want met online hits als “Domme Jongens”, “Maluku”, “Whattago”, “Spangen Shake” en hun 101Barz sessies (waarmee ze diverse prijzen wonnen) waren ze in minder dan 1,5 jaar door het hele land bekend. De mannen van Broederliefde willen geen vaste stempel omtrent de “sound” van hun muziek. Ze maken muziek vanuit het hart en dat omvat clubhits, gevoelige onderwerpen en straa songs. Boek Broederliefde en u weet: u krijgt een onvergetelijk optreden en een uitzinnig publiek!

 

Wat kunt u verwachten van het optreden?
De liefde voor een gezellig feestje is bij Broederliefde altijd te horen; 'de liefde voor de shisha': plezier maken met je broeders en vrouwen. Mix dat met het geluid van de landen waar hun roots liggen (Kaapverdie, Curacao & Dominicaanse Republiek) en het feest is compleet.

 

Top 3 specialiteiten:

  1. Tentfeest
  2. Koningsdag/Koningsnacht
  3. Teenage parties

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

  1. Alaka
  2. Labanta
  3. Ik was al binnen

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • SBMG
  • SFB
  • Ronnie Flex

 

Kans op beschikbaarheid:
**** 4/5

De optredens van Broederliefde zijn niet seizoensgebonden en zij doen meerdere shows op een dag

 

Basisoptreden houdt in:
1x 30 min. met een dj.

 

Technische voorziening:
De gage is inclusief een DJ, de benodigde apparatuur dient door de klant te worden ingehuurd, volgens rider wensen.

 

Extra bijzonderheden:
Broederliefde maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Wordt er een rider gehanteerd:
Ja

 

Indicatie te verwachten extra kosten:
€ 0-500.

 

Referenties:

  • Broederliefde is met een aantal andere upcoming artiesten, zoals Ronnie Flex, dusdanig populair dat ze in korte tijd al vele gouden en platina awards in de wacht sleepten, mede door de vele streams op Spotify

 

 

 

 

 

Duur: 1x 30 Min.
Geluid: Exclusief

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in