Zo! Gospel Koor

Zo! Gospel Koor

Groep Boeken vanaf Op aanvraag Aanvragen

Het ZO! Gospel Choir onderscheidt zich met een jeugdig enthousiasme, veelzijdig repertoire en niet onbelangrijk: kwaliteit! Het koor komt altijd uitermate goed voorbereid aan op de gewenste locatie en vooraf wordt alles tot in detail met u afgestemd. Dus Zo! Gospel Choir boeken? Dat wordt gegarandeerd een geweldig swingend evenement!

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Het ZO! Gospel Choir brengt een aanstekelijke mix van Black Gospel, soul, R&B en pop. Daarmee weten ze het publiek iedere keer weer op de banken te krijgen. Het repertoire is breed en afwisselend, met titels als 'Respect' en 'Think' van Aretha Franklin, 'Man in the Mirror' van Michael Jackson en 'Midnight Train to Georgia' van Glady Knight & The Pips.

Top 3 specialiteiten:

  1. Gala/ Black Tie
  2. Bedrijfsevenement
  3. Huwelijk

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • Berget Lewis
  • Ruth Jacott
  • Glennis Grace 

Kans op beschikbaarheid:

**** (4/5)

Aanvullende mogelijkheden:

U kunt kiezen tussen diverse moderne outfits, maar ZO! Gospel Choir draagt bewust geen ‘gospeljurken’. Er zijn altijd minimaal twaalf leden aanwezig en het koor kan optreden met orkestband of live begeleiding door een pianist of complete band.

Basisoptreden houdt in:

1x 45 min. met een orkestband (tape) of piano.

Technische voorziening:

Bij het optreden is geen monitor-set of geluid-set inbegrepen.

Extra bijzonderheden:

ZO! Gospel Choir maakt gebruikt van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

 Referenties:

  • Diverse optredens met Nederlandse topartiesten, waaronder Glennis Grace en Thomas Berge

 

 

 

 

 

Duur: In overleg
Geluid: Exclusief

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in