Danielle van Berkom op Viool

Danielle van Berkom op Viool

Muzikant Boeken vanaf 575 Aanvragen

Violiste Danielle van Berkom speelt al vele jaren viool, met een grote voorliefde voor haar elektrische viool. Danielle nam in 2010 deel aan 'Holland's got Talent' en behoorde tot de laatste 30 kandidaten. Bij 'Beat the Best' won ze met het internationale elektrisch strijkkwartet "The Exclusive Strings" zelfs de muziekcategorie. Als violiste in de band Kovacs, die werd uitgeroepen door 3FM Serious Talent, won ze de Radio 6 Soul & Jazz Award, de 3FM award voor beste nieuwkomer en een prestigieuze Edison. Met Kovacs speelt Danielle diverse clubtours in binnen- en buitenland en op veel toonaangevende festivals. Ook is Danielle werkzaam als sessiemuzikante voor live optredens en studiowerk. Zo stond zij met Michael Bublé in Ziggodome, als onderdeel van het strijkersensemble. Een veelzijdige dame die u kunt boeken voor een spectaculair optreden.

Wat kunt u verwachten van het optreden?
Een dynamische show waarvan ook het publiek onderdeel uitmaakt. Danielle speelt verschillende stijlen, waaronder rock, pop, house, dance, licht klassiek en Top 40. Zo kan ze voor ieder evenement een geschikte set samenstellen. 

Top 3 specialiteiten:

  1. Festival
  2. Bedrijfsevenement
  3. Beurs

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • Danique op percussie
  • Saskia Laroo op trompet
  • Danielle op Viool

Kans op beschikbaarheid:

Gehele jaar inzetbaar, waarbij de periodes april, mei, juni, september, oktober en december extra druk zijn.

Aanvullende mogelijkheden:
Danielle van Berkom kan gelijktijdig optreden met andere dj’s en muzikanten. Op deze wijze kunnen zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden. Denk hierbij aan o.a.: sax, viool, piano, percussie, trompet en vocaal.

Basisoptreden houdt in:
Maximaal 80 minuten aan sets binnen 3 uur. Extra uren op aanvraag, maar zeker mogelijk.

De gage is exclusief techniek.

Extra bijzonderheden:

Danielle van Berkom maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500. Dit zijn de kosten voor techniek en geluid indien deze niet op locatie aanwezig zijn.

Referenties:

  • Corporate events in binnen – en buitenland
  • Festivals en clubs in binnen- en buitenland
  • Beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea
  • Introducties, after diner shows, bruiloften, sportevents

Duur: Diverse sets binnen 3 uur
Geluid: Volgens rider

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in