DJ Flora Duchesse

DJ Flora Duchesse

DJ Boeken vanaf 750 Aanvragen

Boek DJ Flora Duchesse voor al uw privé & business events! Floor van Boxtel heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelgevraagde DJ met een duidelijke eigen muziekstijl. Ze begon bij diverse horecalocaties en op kleinere events, maar inmiddels draait ze met haar loungy, tropical en deephouse beats bij internationale Beachclubs en events zoals modeshows. Je ziet haar zelden op grote festivals of in clubs, omdat ze met haar muziek een verhaal wil vertellen en haar publiek daarin de hele avond wil meenemen. Met veel sax beats en oude vocals spreekt ze zowel jong als ouder aan.

Wat kunt u verwachten van het optreden?
DJ Flora Duchesse vormt regelmatig een combinatie met een live muzikant of vocalist(e). Ze draait daarbij Lounge, Deep House, Tropical House, Disco House, Easy Listening, Commercieel, Dance Classics , Nederlandstalig en Allround.

Top 3 specialiteiten:

  1. Bedrijfsevenement
  2. Productlancering
  3. Netwerk evenement

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • Dave Roelvink
  • Lorrèn
  • DJ Kit-T

Kans op beschikbaarheid:

Gehele jaar inzetbaar, waarbij de periodes april, mei, juni, september, oktober en december extra druk zijn.

Aanvullende mogelijkheden:
DJ Flora Duchesse kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere dj’s en muzikanten. Op deze wijze kunnen zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden. Denk hierbij aan o.a.: sax, viool, piano, percussie, trompet en vocaal.

Basisoptreden houdt in:
2 x 60 min. Extra uren op aanvraag, maar zeker mogelijk.

De gage is exclusief techniek.

Extra bijzonderheden:

DJ Flora Duchesse maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500. Dit zijn de kosten voor de DJ Booth en techniek indien deze niet op locatie aanwezig zijn.

Referenties:

  • Corporate events in binnen – en buitenland
  • Festivals en clubs in binnen- en buitenland
  • Beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea
  • Introducties, after diner shows, bruiloften, sportevents

 

 

Duur: In overleg
Geluid: Volgens rider

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in