Esther & Anita 'Just a little bit more'

Esther & Anita 'Just a little bit more'

Zangeres Boeken vanaf € 3.495,00 Aanvragen

Vriendinnen voor het leven! Esther en Anita leerde elkaar eind jaren '70 kennen toen ze beiden deel uitmaakten  van het TROS Top 50 ballet. Korte tijd later werden ze gevraagd voor een nieuwe meidengroep, de Dolly Dots! Ze scoorden meer dan 25 hits en groeiden uit tot de succesvolste meidengroep uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Hun ontelbare hits als 'Love me just a little bit more', Tell It All About Boys', Hela-Di-Ladi-Lo' en 'Do Wah Diddy Diddy' zijn nu nog steeds immens populair. 

Esther en Anita brengen een ijzersterke, compacte bühneshow waarin diverse Dolly Dots-hits, en populaire 80s en 90s Disco Dance klassiekers in een modern jasje zijn gegoten. Met een vette knipoog naar de 80's maar bovenal lekker modern, herkenbaar en danceable! 

Duur: 1x 30 minuten (tape)
Geluid: Incl. M-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in