Jukebox show LIVE

Jukebox show LIVE

DJ Boeken vanaf Vanaf € 2.350,- Aanvragen

De Jukebox Show LIVE staat voor 100% feest-garantie. Ú bepaalt of uw feest een top feest wordt! 

De basis van de show wordt gevormd door ‘DJ Tony Casanova’: een super foute, entertainende DJ. De cast van deze feestavond bestaat verder uit een zanger, een zangeres en 'Tony's Angels': twee prachtige danseressen die het publiek compleet uit hun dak laten gaan. Het decor bestaat uit een levensgrote jukebox met lichtgevende billboards waar DJ Tony Casanova in staat. Vanuit de jukebox maakt hij samen met zijn team uw feest één om nooit te vergeten. De jukebox is een absolute ‘eye catcher’ en uniek in Nederland! 

De show begint met een spetterende opening waarna onze billboards met de grootste (o.a. foute) hits worden geactiveerd. Met één druk op de knop blijven er 2 hits over en dan is het aan het publiek om een keuze te maken; wordt het het nummer links, of het nummer rechts? Het publiek bepaald of uw feest een top feest wordt! Elke hit is een live-act, compleet met kostuums en accessoires. Wat dacht u bijvoorbeeld van Que Si Que No, Shirt Uit en Zwaaien, Oya Lele, of Follow The Leader? Niets is te gek in de Jukebox show. 

De Jukebox Show LIVE is geschikt voor bedrijfsfeesten, feesttenten en events. De show kan op maat gemaakt worden voor u.

Duur: 3x 60 minuten
Geluid: Op aanvraag

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in