Camperbaas

Camperbaas

Animatie wat geen podium nodig heeft Boeken vanaf Zie omschrijving Aanvragen

Ballenbakcamper (versterkte microfoon)
Een Vauxhall Hymer Blitz campertje doet je glimlachen. Na de make-over vielen de mondjes echter open van verbazing! Een ballenbak op wielen voor oud en jong.

 

4 uur € 1.090,-  (alleen doordeweeks of buiten hoogseizoen)
8 uur € 1.350,-
Extra uur € 100,-

 

Vind de zilveren bal
Trappelen om in het ballenbakbad te mogen duiken, maar de tijd loopt dus de zilveren bal moet gevonden worden! De snelste tijden van de dag krijgen een prijs. Twee man aan personeel zorgt voor een onvergetelijke ervaring. We hebben een plekje nodig om te staan en een standaard stopcontact (230v / 8a).  

Discocamper
Deze oersterke Mercedes 307D Tabbert was een soort van met pensioen maar... toen reed hij tegen Camperbaas aan! Meet de kleinste mobiele club en verrassende DJ stage van NL.

 

4 uur € 1.050,-  (alleen doordeweeks of buiten hoogseizoen)
8 uur € 1.350,-
Extra uur € 100,-

 

4-Minutenfeestje 
Kies bij de insmijter uit een waanzinnig uit-je-dak-menu van verschillende muziekstijlen. Betreed de club vol spanning waar de DJ vanuit de douchecabine de muziek aanknalt en ga los met je matties op je gekozen beats! Rave je mee? 

Duur: 4 of 8 uur (continu)
Geluid: n.v.t.

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in