Nick Nicolai

Nick Nicolai

Zanger Boeken vanaf € 1.195,00 Aanvragen

De 21-jarige Nick Nicolai won in 2016 de televisie-talentenjacht “Holland’s got talent”.
Met zijn unieke stemgeluid bracht hij de jury en publiek in extase. In 2018 deed hij dit nog eens over in het Duitse televisieprogramma “Der battle der besten”. In mei 2020 komt Nick met zijn nieuwe single uit. Dit zal een Nederlandstalig soullied worden, geheel op zijn lijf geschreven.

Een 30 minuten durend optreden van Nick bestaat uit grote hits vanuit Motown en Soul. Nick onderscheidt zich als zanger met unieke hoge en zuiver stem. Naast diverse gastoptredens bij concerten, is Nick ook vaak te zien en te horen op grotere festivals.

Een optreden van Nick is een vergetelijke ervaring.

 

Duur: 1x 30 minuten
Geluid: Incl. M-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in