Clown Babello

NU MET BUIKSPREEKPOP CHARLY! BEKEND VAN CLOWN BASSIE!
 

CLOWN BABELLO is toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze kindershow onderscheidt zich door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan. U zou Clown Babello kunnen kennen van de vele optredens in het land en TV optredens bij o.a. Paul de Leeuw en RTL Late Night.

Een gevarieerd en interactief programma waarin verbluffende goocheltrucs, buikspreken, dansen en een spetterende ballonnenfinale worden afgewisseld door leuke en herkenbare mee-zing liedjes.  Een programma in een hoog tempo voor kinderen van 4 tot en met tot en met 12 jaar.

Deze show is voorzien van een groot showdecor en professioneel licht en geluid.

Tijdsduur: 1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten.

 

Duur: 1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten.
Geluid: Via aanwezige geluid

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in