Piet Diego

De bekendste Piet van Sinterklaas! Coole Piet Diego heeft in vele films en shows gespeeld en is bekend bij jong en oud. Succes verzekerd, want deze hippe en professionele kindervriend weet als geen ander hoe hij het publiek moet vermaken. Coole Piet boeken? Dan maakt u iedereen blij!

 

Wat kunt u verwachten van het optreden?
Een optreden vol met de traditionele sinterklaasliedjes, maar ook een aantal eigen hits waaronder 'Oooh ho HeeJoo'. Stilstaan is niet mogelijk en de kinderen krijgen een show te zien waar ze nog lang over napraten.

 

Top 3 specialiteiten:

 1. Sinterklaasfeest
 2. Stads-/Dorpsviering
 3. Bedrijfsevenement

 

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

 1. Oooh Ho HeeJoo
 2. Ik kan niet wachten (met Gerard Joling)
 3. Oh wat een feest (Met Mary Poppins Jane)

 

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

 • Sinterklaas
 • Okkies fun and magic Show
 • Jochem van Gelder Show

 

Kans op beschikbaarheid:

***(3/5)

Coole Piet Diego treedt vooral op in de periode dat Sinterklaas in Nederland is, veelal op woensdagmiddagen en in weekenden. Hierdoor zijn dan de mogelijkheden beperkt.

 

Basisoptreden houdt in:
1x 30 min. met een orkestband (tape).

 

Technische voorziening:
Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

 

Extra bijzonderheden:
Coole Piet Diego maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Wordt er een rider gehanteerd:
Ja

 

Indicatie te verwachten extra kosten:
€ 0-500.

 

Referenties:

 • Club van Sinterklaas
 • Meerdere shows in Ahoy
 • In vele films en series gespeeld

 

 

 

 

 

 1.  

   

   

   

Duur: -
Geluid: -

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in