Crazy Piano's on Tour

Crazy Piano's on Tour

Groep Boeken vanaf € 9.975,00 Aanvragen

Crazy Piano’s inhuren? Dat geeft spektakel en feest! Crazy Piano's toveren iedere locatie om tot een spetterende pianobar. Ook de entourage en het decor zijn helemaal in stijl. De rasechte entertainers en muzikanten van Crazy Piano’s zetten elk feest en elke gelegenheid op z'n kop en geven uw gasten een onvergetelijke ervaring.

Aanvullende mogelijkheden:

U kunt de show aanvullen met gastartiesten en extra muzikanten.


Extra bijzonderheden:

Crazy Piano's maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Duur: 3 uur
Geluid: Incl. M/B-set + licht

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in